ADD je vodilni ponudnik rešitev poslovne analitike na slovenskem trgu. Prednost sodelovanja s podjetjem ADD je, da imamo za potrebe implementacije tovrstnih rešitev izdelano metodologijo in standarde kot tudi poslovne in podatkovne modele (add.BI Power & Utilities).

Panožni referenčni poslovni DWH model (add.BI Power & Utilities)

Panožni referenčni poslovni DWH model (add.BI Power & Utilities

 

Ključni poudarek in fokus ADD rešitev je celovita rešitev, ki povezuje operativno in poslovno analitiko. Tako v projektih implementacije strmimo k faznem pristopu s ciljem enotne in celovite rešitve, ki bo sledila sodobnim trendom in potrebam celotne organizacije.

 

 

 

 

 

Vabimo vas, da se nam pridružite na predavanju Uroša Jemca na PIES 2018 »add.BI – »Pomembnost povezovanja operativne in poslovne analitike«. Na predavanju bomo predstavili primere, dobro prakso in dodano vrednost implementacije tovrstnih rešitev v energetiki. Predstavili bomo izzive s katerimi se je srečujejo stranke in izbrani način za implementacijo analitične rešitve s ciljem boljšega pregleda nad efektivnostjo in učinkovitostjo poslovanja.

Dobre prakse kot izhodišče za vašo BI/CPM rešitev

Dobre prakse kot izhodišče za vašo BI/CPM rešitev

 

ADD ima 18 let izkušenj z implementacijo BI/CPM projektov. Z več kot 120 uspešno zaključenimi projekti v CEE/CIS regiji smo razvili dobre prakse in primere uporabe, ki jih upoštevamo pri implementaciji rešitev.

 

 

 

Dodatne informacije:

www.add.si; 01 4790011; info@add.si

Mitja Hafner, GSM: 041 709 535, mitja.hafner@add.si