BE-terna je eden vodilnih evropskih integratorjev za poslovne programske rešitve. Podjetje je specializirano za uvedbo in optimizacijo poslovnih procesov z Microsoftovimi in Inforjevimi ERP, CRM in Big Data platformami.

Stranke vključujejo globalne korporacije in inovativna srednje velika podjetja, ki želijo pridobiti konkurenčne prednosti z uvedbo in uporabo modernih, širokih in z oblakom podprtih poslovnih aplikacij.

Z visoko motivirano ekipo, ki jo sestavlja več kot 1000 strokovnjakov za svetovanje in tehnično podporo ter s podporo 70 partnerjev, BE-terna služi več kot 1650 strankam – večinoma z mednarodnimi projekti.

S celovitim portfeljem programske opreme in storitev ter industrijskim znanjem, BE-terna ponuja popolnoma prilagojene rešitve za proizvodno, modno, maloprodajno, procesno industrijo ter vodenje projektov.

BE-terna je eden izmed petih najboljših Cloud Microsoft Dynamics partnerjev v Evropi, z Gold statusom za enajst Microsoftovih kompetenc, vključno s Cloud Business Applications, ERP, Application Development, Data Analytics in Cloud Platform, in je dvakratni član prestižnega in elitnega kluba najboljših Microsoftovih partnerjev na svetu – Inner Circle. BE-terna je bila prav tako večkrat nagrajena z nazivom Qlik Elite Solution Provider in Infor Gold Channel Partner.