V UnistarPRO že več kot 30 let ponujamo visokokakovostne informacijske in komunikacijske rešitve. Z več kot 200 visoko usposobljenimi strokovnjaki ponujamo celovite in prilagojene rešitve za različne panoge, vključno s finančnimi institucijami, trgovino, logistiko, turizmom, proizvodnjo ter javno upravo, različnimi ministrstvi in javnimi ustanovami.

Naše rešitve so prilagojene specifičnim potrebam in zahtevam naših strank, kar jim omogoča doseganje najboljših možnih rezultatov na njihovih poslovnih področjih. Poleg tega s pomočjo sestrskih podjetij v skupini Actual I.T. Group (PRO.astec, Itelis, Actual I.T.) ponujamo dopolnilne storitve, povezane s poslovnimi procesi, skladnostjo, varnostjo, vodenjem projektov, zagotavljanjem kakovosti ter celovito storitvijo uvajanja in vzdrževanja sistemov SAP ERP.

Cenimo zanesljivost, varnost in dostopnost ter se nenehno trudimo najti rešitve, ki so prilagojene potrebam naših strank. Poganjajo nas inovacije in znanje, pridobljeno v skladu z najboljšimi praksami v naši panogi. Naše temeljne vrednote, izziv, strast in zaupanje, opredeljujejo našo poslovno kulturo, izzive pa rešujemo z visoko stopnjo zanesljivosti.

Glavna področja dela družbe Unistar PRO vključujejo razvoj celovitih in varnih rešitev IKT, selitev delovnih obremenitev v lasten oblak PRO.Cloud in hiperoblake, kot sta Azure in AWS, upravljane storitve, svetovanje, prodajo, izvajanje in integracijo informacijskih in komunikacijskih tehnologij, garancijsko in pogarancijsko vzdrževanje ter servisiranje informacijskih in komunikacijskih tehnologij, svetovanje strankam pri doseganju večje gospodarnosti njihovih informacijskih sistemov (TCO, ROI), oblikovanje sistema za upravljanje informacijskih sistemov strank, vzpostavitev sistema prevzemnih funkcij, načrtovanje in vzpostavitev rezervne lokacije, podpora številnim partnerjem, njihovim izdelkom in rešitvam ter specializirane storitve IT in zagotavljanje infrastrukture IKT za različne (tudi največje športne) dogodke.

V partnerstvu s sestrskim podjetjem PRO.astec smo razširili našo paleto storitev na področje informacijske in kibernetske varnosti v Sloveniji. Naši strokovnjaki vam lahko ponudijo vrsto storitev, vključno s kibernetsko varnostjo, varnostjo omrežij, upravljanjem identitet in dostopov, rešitvami za varnost mobilnih naprav ter svetovanjem in usposabljanjem. Naše storitve so na voljo finančnim institucijam, storitvenim podjetjem, družbam, ki upravljajo kritično infrastrukturo, javnim in gospodarskim družbam ter drugim organizacijam, ki potrebujejo zanesljive rešitve za zaščito svojih sistemov in podatkov.

Smo zanesljiv partner za celovite IKT rešitve, ki so prilagojene vašim potrebam in zahtevam. Zagotavljamo celovite rešitve z dodano vrednostjo, ki v kombinaciji s tehničnim in vsebinskim znanjem ustvarjajo uporabniku prijazno in učinkovito poslovno okolje. Naše temeljne vrednote spodbujajo naše zaposlene k zagotavljanju inovativnih in zanesljivih rešitev, ki presegajo pričakovanja naših strank. Če želite doseči vaše poslovne cilje, nas kontaktirajte in nam dovolite, da vam pomagamo.