Smartis je vodilno tehnološko podjetje, ustanovljeno leta 2009, s sedežem v Ljubljani, Sloveniji, in podružnico v Zagrebu, na Hrvaškem. Z več kot 70 zaposlenimi je Smartis prisoten na celotnem Balkanu in zagotavlja inovativne tehnološke rešitve za podjetja vseh velikosti.

Kot zaupanja vreden partner vodilnih IT podjetij ima Smartis dokazano zgodovino izvedbe več kot 1500 projektov za stranke v različnih panogah. Podjetje se specializira za zagotavljanje infrastrukturnih storitev, kibernetskih storitev, poslovnih storitev, razovja po meri in raziskav in razvoja, ki pomagajo organizacijam doseči svoje strateške cilje.

Zavezanost Smartisa k odličnosti je bila priznana z številnimi nagradami v industriji, vključno z nagrado IBM Business Partner Excellence Award leta 2022. Podjetje je bilo tudi uvrščeno med najboljših 14 od 380+ IBM poslovnih partnerjev v regiji, z najhitrejšo rastjo prodaje IBM programske opreme in strojne opreme na Hrvaškem. Uspeh Smartisa temelji na strokovnosti, inovativnosti in globokem razumevanju potreb strank.

Več o nas si lahko preberete na www.smartis.si oziroma nam pišete na info@smartis.si