TROIA je vodilno podjetje v panogi upravljanja premoženja, znano po svoji predanosti kakovosti in zagotavljanju rasti, ter ima več kot 12 let izkušenj z implementacijo kompleksnih IT rešitev in več kot 100 uspešnih projektov. Naša strast do uspešnih projektov in kakovosti je prepoznana ne le v Sloveniji, temveč tudi v mednarodnem prostoru.

V podjetju TROIA se zavzemamo za zagotavljanje kakovostnih storitev, ki pomagajo podjetjem doseči njihove cilje. Naš izkušen tim strokovnjakov ima znanje in ekspertizo za uvedbo prilagojenih rešitev, ki ustrezajo specifičnim potrebam podjetij. Tako podjetjem pomagamo izkoristiti ves potencial zbranih podatkov in optimizirati stroške vzdrževanja zaradi nenačrtovanih popravil ter učinkoviteje upravljati svoja tehnična sredstva.

Naši storitve vključujejo:

  • Svetovalne storitve za upravljanje premoženja – Ponujamo svetovalne storitve, ki pomagajo podjetjem razviti strategijo za upravljanje premoženja.
  • Digitalizacija procesov vzdrževanja – Pomagamo podjetjem izboljšati procese vzdrževanja.
  • Implementacija IT rešitev – Z implementacijo kompleksnih IT rešitev, pomagamo podjetjem učinkoviteje upravljati z njihovimi sredstvi.
  • Upravljanje tehničnih sredstev – Pomagamo podjetjem učinkoviteje upravljati s tehničnimi sredstvi, tako da zagotavljamo orodja in vire, ki jih potrebujejo za sprejemanje odločitev.

Ponujamo vrsto rešitev, vključno z IBM Maximo, IBM Control Desk, eMaint Asset Management, Athena analytics, Efecte ITSM/EAM in TROIA GISmanager. Te rešitve omogočajo podjetjem, da racionalizirajo svoje poslovanje, zmanjšajo stroške in izboljšajo učinkovitost.

TROIA veliko vlaga v raziskave in razvoj, pri čemer se osredotočamo na množične podatke (Big Data), umetno inteligenco (AI), internet stvari (IoT), analitiko in obogateno resničnost (Augmented Reality). Prejeli smo pet nagrad za inovativne rešitve ter do sedaj sodelovali pri petih razvojnih projektih, sofinanciranih s strani Evropske unije ali Slovenije, s čimer izkazujemo svojo predanost inovativnosti in sodelovanju. Bogate izkušnje in inovativen pristop so podjetju prinesli trden sloves zanesljivega in zaupanja vrednega partnerja v panogi. Imamo tudi ISO 9001 in 27001 certificirane procese, kar dokazuje našo zavezanost ohranjanju najvišjih standardov kakovosti in varnosti.